Borš punaste ubadega
Borš punaste ubadega

Koostis: peet, porgand, valge peakapsas, kartul, punane uba, sibul, tomatipasta, küüslauk, petersell, till, rapsiõli, must pipar, sool, loorber

 

Kogus: 760ml

Valmistamine: lase paariks minutiks keema, serveeri soojalt

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

3,80  Lisa korvi
Kõrvitsa-apelsinisupp
Kõrvitsa-apelsinisupp

Koostis: puderkõrvits, apelsin, mugulsibul, küüslauk, ingver, tšilli, muskaatpähkel, rapsiõli, sool, must pipar

 

Kogus: 760ml

Valmistamine: lase paariks minutiks keema, serveeri soojalt

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

4,60  Lisa korvi
Seljanka oliivide ja seentega
Seljanka oliivide ja seentega

Koostis: kartul, marineeritud kurk, sibul, šampinjon, kalamata oliivid, tomatipasta, küüslauk, suitsupaprika, sool, must pipar, kurkum, loorber, petersell

 

Kogus: 760ml

Valmistamine: lase paariks minutiks keema, serveeri soojalt

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

4,60  Lisa korvi