Tofu-spinatikotlet
Tofu-spinatikotlet

Koostis: tofu, spinat, porgand, küüslauk, maisijahu, päikesekuivatatud tomat, meresool, must pipar, rapsiõli

 

Valmistamine: küpseta 10 minutit ahjus 195°C juures

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

Ühe kotleti kaal on 85g

0,90  Lisa korvi
Aloo Gobi
Aloo Gobi

Koostis: lillkapsas, kartul, tomatipasta, küüslauk, tšilli, ingver, kurkum, cayenne pipar, vütsköömen, koriander, sool, must pipar, rapsiõli

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

13,50  Lisa korvi
Bataadi-kikerhernekotletid
Bataadi-kikerhernekotletid

Koostis: kikerhernes, bataat, porgand, sibul, küüslauk, tšilli, linaseemned, garam masala, vürtsköömen, koriander, kurkum, sool, rapsiõli

 

Valmistamine: küpseta 10 minutit ahjus 195°C juures

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

Ühe kotleti kaal on 85g

 

Miinimumkogus kotlettide tellimiseks on 10tk.

0,80  Lisa korvi
Borš punaste ubadega
Borš punaste ubadega

Koostis: peet, porgand, valge peakapsas, kartul, punane uba, sibul, tomatipasta, küüslauk, petersell, till, rapsiõli, must pipar, sool, loorber

 

Kogus: 1l

Valmistamine: lase paariks minutiks keema, serveeri soojalt

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

5,00  Lisa korvi
Juurselleri-läätsekotletid
Juurselleri-läätsekotletid

Koostis: juurseller, punased läätsed, mugulsibul, linaseemnejahu, küüslauk, rapsiõli, tüümian, sool, must pipar

 

Valmistamine: küpseta 10 minutit ahjus 195°C juures

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

Ühe kotleti kaal on 85g

0,80  Lisa korvi
Kõrvitsa-apelsinisupp
Kõrvitsa-apelsinisupp

Koostis: puderkõrvits, apelsin, mugulsibul, küüslauk, ingver, tšilli, muskaatpähkel, rapsiõli, sool, must pipar

 

Kogus: 1l

Valmistamine: lase paariks minutiks keema, serveeri soojalt

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

7,00  Lisa korvi
Läätse-porgandikotletid
Läätse-porgandikotletid

Koostis: punased läätsed, porgand, linaseemnejahu, porru, rapsiõli, seesamiseemned, küüslauk, sool, must pipar, kurkum, pitsamaitseaine

 

Valmistamine: küpseta 10 minutit ahjus 195°C juures

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

Ühe kotleti kaal on 85g

Miinimumkogus kotlettide tellimisel on 10tk.

0,80  Lisa korvi
Läätsedhal
Läätsedhal

Koostis: punased läätsed, mugulsibul, tomat, küüslauk, ingver, tšilli, kaneelikoor, vürtsköömen, kurkum, kardemon, paprikapulber, sidrun, koriander, sool, pipar, rapsiõli, karrilehed

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

13,50  Lisa korvi
Porru-paprikakaste
Porru-paprikakaste

Koostis: porru, paprika, sojakoor, sool, must pipar, suitsupaprika, rapsiõli

 

Kogus: 760ml

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

9,50  Lisa korvi
Praetud täistera Basmati riis lisanditega
Praetud täistera Basmati riis lisanditega

Koostis: täistera Basmati riis, porgand, roheline hernes, india pähkel, kurkum, karri, meresool, rapsiõli

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

 

Sobib hästi põhjaks erinevatele karridele ning padadele

11,00  Lisa korvi
Punane kinoa
Punane kinoa

Koostis: punane kinoa, sool

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

5,90  Lisa korvi
Punane kinoa brokoli ja porgandiga
Punane kinoa brokoli ja porgandiga

Koostis: punane kinoa, brokoli, porgand, sool

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

7,50  Lisa korvi
Seenekaste
Seenekaste

Koostis: šampinjon, sibul, küüslauk, kaerakoor, till, must pipar, sool, rapsiõli

 

Kogus: 760ml

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

9,50  Lisa korvi
Seljanka oliivide ja seentega
Seljanka oliivide ja seentega

Koostis: kartul, marineeritud kurk, sibul, šampinjon, kalamata oliivid, tomatipasta, küüslauk, suitsupaprika, sool, must pipar, kurkum, loorber, petersell

 

Kogus: 1l

Valmistamine: lase paariks minutiks keema, serveeri soojalt

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

7,00  Lisa korvi
Spinati-tofukarri
Spinati-tofukarri

Koostis: tofu, pudelkõrvits, paprika, fenkol, tomat, kookospiim, spinat, india pähkel, küüslauk, ingver, tšilli, sabal olesk, karri, kurkum, sool, must pipar, koriander, laim, rapsiõli

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

13,50  Lisa korvi
Täistera Basmati riis
Täistera Basmati riis

Koostis: täistera Basmati riis, meresool

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

 

Sobib hästi põhjaks erinevatele karridele ning padadele

4,90  Lisa korvi
Täistera Basmati riis kurkumi ja roheliste hernestega
Täistera Basmati riis kurkumi ja roheliste hernestega

Koostis: täistera Basmati riis, roheline hernes, kurkum, sool

 

Kogus: 1kg

Valmistamine: vajab vaid soojendamist

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

 

Sobib hästi põhjaks erinevatele karridele ning padadele

6,00  Lisa korvi
Hapukapsa-kikerhernekotletid
Hapukapsa-kikerhernekotletid

Koostis: hapukapsas, kikerhernes, porgand, mugulsibul, küüslauk, linaseemnejahu, tomatipasta, rapsiõli, sool, must pipar

 

Valmistamine: küpseta 10 minutit ahjus 195°C juures

Säilitamine: temperatuuril +2…+6°C, tarbida 48h jooksul

Ühe kotleti kaal on 85g

0,80  Lisa korvi